Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Мельник І. В. 
Розробка композицій пряно-ароматичних рослин для отримання екстрактів і створення нових рецептур вермутів "маренго" / І. В. Мельник, С. І. Вікуль, О. О. Вікуль // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 60-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_12
Розроблено композиції пряно-ароматичної сировини для одержання екстрактів з підвищеною біологічною активністю відносно контролю. Контрольним зразком являлась композиція трав, що використовуються у рецептурі вермуту "Маренго" ВАТ "Коблево".
  Повний текст PDF - 323.394 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельник І.
  • Вікуль С.
  • Вікуль О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельник І. В. Розробка композицій пряно-ароматичних рослин для отримання екстрактів і створення нових рецептур вермутів "маренго" / І. В. Мельник, С. І. Вікуль, О. О. Вікуль // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 46. - С. 60-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_46_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельник Ірина Василіївна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Віталійович (технічні науки)
  • Мельник Ірина Василівна (технічні науки)
  • Мельник Ігор Володимирович (1954–) (технічні науки)
  • Вікуль Світлана Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського