Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Павелко В. І. Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробів / В. І. Павелко, О. Ю. Соколенко, А. І. Заславський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 31-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_8 Наведено результати аналітичного дослідження впливу діаметру і довжини ковбасного виробу (батону) на тривалість процесу термообробки і, відповідно, на витрату теплоти (пари) для термокамер ковбасного виробництва. Розроблений алгоритм теплового розрахунку установки для термічної обробки варених і варено-копчених ковбасних виробів, який дозволяє визначити витрати теплової енергії на процеси підсушування, підсмажування і варки ковбасних виробів залежно від зміни технологічних параметрів, що впливають на вищевказані процеси. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павелко В. І. Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробів / В. І. Павелко, О. Ю. Соколенко, А. І. Заславський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 31-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |