Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Мелетьєв А. Є. Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива / А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 117-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_20 Наведено результати впливу цукровмісних замінників солоду на основні показники технології та якості сусла і пива. Встановлено прискорення процесу і підвищення ступеня зброджування, а також визначено передумови досягнення оригінальних смакових властивостей під час розробки нових сортів пива. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мелетьєв А. Є. Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива / А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 117-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |