Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Мелетьєв А. Є. 
Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива / А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 117-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_20
Наведено результати впливу цукровмісних замінників солоду на основні показники технології та якості сусла і пива. Встановлено прискорення процесу і підвищення ступеня зброджування, а також визначено передумови досягнення оригінальних смакових властивостей під час розробки нових сортів пива.
  Повний текст PDF - 483.452 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мелетьєв А.
  • Дерій О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мелетьєв А. Є. Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива / А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 44. - С. 117-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_44_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського