Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Мицюк С. В. Необхідність використання системи управління якістю продукції / С. В. Мицюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 35. - С. 168-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2010_35_36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мицюк С. В. Необхідність використання системи управління якістю продукції / С. В. Мицюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 35. - С. 168-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2010_35_36.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |