Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Мицюк С. В. 
Необхідність використання системи управління якістю продукції / С. В. Мицюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 35. - С. 168-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2010_35_36
  Повний текст PDF - 93.626 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мицюк С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мицюк С. В. Необхідність використання системи управління якістю продукції / С. В. Мицюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 35. - С. 168-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2010_35_36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мицюк Сергій Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського