Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Левченко Ю. Г. 
Управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості / Ю. Г. Левченко, О. А. Чередниченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 35. - С. 128-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2010_35_28
Розглянуто теоретичні основи та основні складові виробничого потенціалу (ВП). Визначено особливості управління ВП підприємств харчової промисловості в України.
  Повний текст PDF - 450.338 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Левченко Ю.
  • Чередниченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Левченко Ю. Г. Управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості / Ю. Г. Левченко, О. А. Чередниченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 35. - С. 128-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2010_35_28.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського