Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Левченко Ю. Г. Управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості / Ю. Г. Левченко, О. А. Чередниченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 35. - С. 128-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2010_35_28 Розглянуто теоретичні основи та основні складові виробничого потенціалу (ВП). Визначено особливості управління ВП підприємств харчової промисловості в України. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Левченко Ю. Г. Управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості / Ю. Г. Левченко, О. А. Чередниченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 35. - С. 128-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2010_35_28. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |