Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Слободян Н. Я. Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України / Н. Я. Слободян // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_30 Розглянуто основні фактори, які формують конкурентоспроможність підприємств молочної промисловості України. Запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств за сучасних умов. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Слободян Н. Я. Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України / Н. Я. Слободян // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_30. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |