Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Слободян Н. Я. 
Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України / Н. Я. Слободян // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_30
Розглянуто основні фактори, які формують конкурентоспроможність підприємств молочної промисловості України. Запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств за сучасних умов.
  Повний текст PDF - 882.774 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Слободян Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Слободян Н. Я. Фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України / Н. Я. Слободян // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_30.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського