Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Рябенко Л. М. Якість зерна як основний чинник нарощування його експорту / Л. М. Рябенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_26 Розглянуто вплив якості вітчизняного зерна на формування його експортного потенціалу. Визначено основні відмінності між діючими в Україні та світовими стандартами якості зерна. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рябенко Л. М. Якість зерна як основний чинник нарощування його експорту / Л. М. Рябенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |