Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Рябенко Л. М. 
Якість зерна як основний чинник нарощування його експорту / Л. М. Рябенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_26
Розглянуто вплив якості вітчизняного зерна на формування його експортного потенціалу. Визначено основні відмінності між діючими в Україні та світовими стандартами якості зерна.
  Повний текст PDF - 635.388 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рябенко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рябенко Л. М. Якість зерна як основний чинник нарощування його експорту / Л. М. Рябенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 72-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_26.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського