Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Нагорний Є. В. Фактори підвищення ефективної забезпеченості сировинними ресурсами цукрових і спиртових підприємств / Є. В. Нагорний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 54-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_20 Розглянуто процес логістизації цукрового і спиртового виробництва та запропоновано шляхи скорочення витрат й підвищення ефективності роботи підприємств унаслідок впровадження логістичної системи з метою постачання сировини на підприємства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нагорний Є. В. Фактори підвищення ефективної забезпеченості сировинними ресурсами цукрових і спиртових підприємств / Є. В. Нагорний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 54-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |