Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Лисак В. Ю. Теоретико-методичні основи та принципи формування поняття персонал підприємства / В. Ю. Лисак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 44-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_16 Розглянуто теоретичні підходи та ретроспективу розвитку понять щодо визначення сутності та ролі людського чинника у виробничому процесі, а також проблеми його ефективного використання. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лисак В. Ю. Теоретико-методичні основи та принципи формування поняття персонал підприємства / В. Ю. Лисак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 44-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |