Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Лисак В. Ю. 
Теоретико-методичні основи та принципи формування поняття персонал підприємства / В. Ю. Лисак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 44-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_16
Розглянуто теоретичні підходи та ретроспективу розвитку понять щодо визначення сутності та ролі людського чинника у виробничому процесі, а також проблеми його ефективного використання.
  Повний текст PDF - 445.968 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лисак В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лисак В. Ю. Теоретико-методичні основи та принципи формування поняття персонал підприємства / В. Ю. Лисак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 31. - С. 44-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_31_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського