Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Наумова О. О. Забезпечення конкурентоспроможності підприємства за допомогою інноваційної діяльності персоналу / О. О. Наумова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_32 Розглянуто підходи до визначення поняття конкурентоспроможності підприємства, наведено фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємства, проведено аналіз факторів забезпечення конкурентоспроможності підприємства за допомогою інноваційної діяльності персоналу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Наумова О. О. Забезпечення конкурентоспроможності підприємства за допомогою інноваційної діяльності персоналу / О. О. Наумова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |