Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Наумова О. О. 
Забезпечення конкурентоспроможності підприємства за допомогою інноваційної діяльності персоналу / О. О. Наумова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_32
Розглянуто підходи до визначення поняття конкурентоспроможності підприємства, наведено фактори забезпечення конкурентоспроможності підприємства, проведено аналіз факторів забезпечення конкурентоспроможності підприємства за допомогою інноваційної діяльності персоналу.
  Повний текст PDF - 802.806 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Наумова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Наумова О. О. Забезпечення конкурентоспроможності підприємства за допомогою інноваційної діяльності персоналу / О. О. Наумова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 30. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2009_30_32.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського