Шульга О. С. 
Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатину / О. С. Шульга // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 2. - С. 27-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_2_6
  Повний текст PDF - 817.494 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шульга О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шульга О. С. Вплив полівінілового спирту на властивості їстівних плівок на основі картопляного крохмалю і желатину / О. С. Шульга // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 2. - С. 27-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2017_81_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шульга Оксана Сергіївна (технічні науки)
  • Комаха Ольга Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського