Козак М. М. 
Функціональний продукт iз вторинної сировини переробки птиці / М. М. Козак, Л. Ю. Авдєєва, Н. О. Шаркова, Е. К. Жукотський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 206-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__51
  Повний текст PDF - 591.615 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Козак М.
  • Авдєєва Л.
  • Шаркова Н.
  • Жукотський Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Козак М. М. Функціональний продукт iз вторинної сировини переробки птиці / М. М. Козак, Л. Ю. Авдєєва, Н. О. Шаркова, Е. К. Жукотський // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 206-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__51.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Авдєєва Леся Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського