Наукова періодика України | Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України | ||
Ушаков Ф. О. Органолептична і дегустаційна оцінка ковбасних виробів / Ф. О. Ушаков, О. М. Якубчак, А. І. Тютюн, Н. І. Кос’янчук. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_4_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ушаков Ф. О. Органолептична і дегустаційна оцінка ковбасних виробів / Ф. О. Ушаков, О. М. Якубчак, А. І. Тютюн, Н. І. Кос’янчук. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_4_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |