Наукова періодика України | Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України | ||
Крук О. П. Технологічні, хімічні і дегустаційні властивості м’яса бугайців української чорно-рябої молочної породи різного віку та живої маси / О. П. Крук. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_3_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крук О. П. Технологічні, хімічні і дегустаційні властивості м’яса бугайців української чорно-рябої молочної породи різного віку та живої маси / О. П. Крук. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_3_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |