Наукова періодика України Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова


Левченко Н. Г. 
Сучасний стан сформованості фахових понять з кулінарії у майбутніх учителів трудового навчання / Н. Г. Левченко // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 13 : Проблеми трудової та професійної підготовки. - 2010. - Вип. 6. - С. 102-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_013_2010_6_22
  Повний текст PDF - 350.913 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Левченко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Левченко Н. Г. Сучасний стан сформованості фахових понять з кулінарії у майбутніх учителів трудового навчання / Н. Г. Левченко // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 13 : Проблеми трудової та професійної підготовки. - 2010. - Вип. 6. - С. 102-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nchnpu_013_2010_6_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Левченко Фессалоніка Григорівна (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського