Наукова періодика України Microbiological journal


Панченко Л. П. 
Влияние микоплазменной инфекции на жирнокислотный состав каллусов сахарной свеклы / Л. П. Панченко, Е. С. Коробкова, А. Н. Остапчук // Мікробіологічний журнал. - 2015. - Т. 77, № 6. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2015_77_6_8
Изучали влияние Acholeplasma laidlawii var. granulum шт. 118 на состав жирных кислот каллусов сахарной свеклы. Установлено, что при воздействии ахолетазмы наблюдаются изменения в количественном содержании отдельных жирных кислот, а также в качественном составе жирных кислот липидов каллусов. Изменение жирнокислотного состава липидов каллусов сахарной свеклы при инфицировании их A. laidlawii var. granulum шт. 118 рассматривается как неспецифическая реакция на биогенный стресс.
  Повний текст PDF - 284.605 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Панченко Л.
  • Коробкова Е.
  • Остапчук А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Панченко Л. П. Влияние микоплазменной инфекции на жирнокислотный состав каллусов сахарной свеклы / Л. П. Панченко, Е. С. Коробкова, А. Н. Остапчук // Мікробіологічний журнал. - 2015. - Т. 77, № 6. - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2015_77_6_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського