Ianieva O. D.
Whey fermentation by yeast strains Kluyveromyces marxianus UCM Y-2096 and UCM Y-2388 / O. D. Ianieva, V. S. Podgorsky // Мікробіологічний журнал. - 2014. - Т. 76, № 1. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2014_76_1_6
Досліджено здатність двох штамів дріжджів Kluyveromyces marxianus ферментувати лактозу в середовищі, що містило суху молочну сироватку та лактозу в різних концентраціях. Продукування етанолу даними штамами пригнічувалося за підвищення концентрації субстрату (100 г/л). Штам K. marxianus УКМ Y-2096 був більш стійким до дії етанолу за мікроаерофільних умов і більш ефективним продуцентом етанолу.
Цитованість авторів публікації:Ianieva O.Podgorsky V.
Бібліографічний опис для цитування:
Ianieva O. D. Whey fermentation by yeast strains Kluyveromyces marxianus UCM Y-2096 and UCM Y-2388 / O. D. Ianieva, V. S. Podgorsky // Мікробіологічний журнал. - 2014. - Т. 76, № 1. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2014_76_1_6.
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)Янєва Ольга Дорофіївна (біологічні науки)Підгорський Валентин Степанович (1937–) (біологічні науки)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити
"Анкету науковця"
|