Ianieva O. D. 
Whey fermentation by yeast strains Kluyveromyces marxianus UCM Y-2096 and UCM Y-2388 / O. D. Ianieva, V. S. Podgorsky // Мікробіологічний журнал. - 2014. - Т. 76, № 1. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2014_76_1_6
Досліджено здатність двох штамів дріжджів Kluyveromyces marxianus ферментувати лактозу в середовищі, що містило суху молочну сироватку та лактозу в різних концентраціях. Продукування етанолу даними штамами пригнічувалося за підвищення концентрації субстрату (100 г/л). Штам K. marxianus УКМ Y-2096 був більш стійким до дії етанолу за мікроаерофільних умов і більш ефективним продуцентом етанолу.
  Повний текст PDF - 451.295 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ianieva O.
  • Podgorsky V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ianieva O. D. Whey fermentation by yeast strains Kluyveromyces marxianus UCM Y-2096 and UCM Y-2388 / O. D. Ianieva, V. S. Podgorsky // Мікробіологічний журнал. - 2014. - Т. 76, № 1. - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2014_76_1_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янєва Ольга Дорофіївна (біологічні науки)
  • Підгорський Валентин Степанович (1937–) (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського