Наукова періодика України | Microbiological journal | ||
Хархота М. А. Пребиотические свойства лактита и лактулозы при создании синбиотиков на основе бактерий рода Bacillus / М. А. Хархота, А. И. Осадчая, Л. В. Авдеева // Мікробіологічний журнал. - 2012. - Т. 74, № 1. - С. 52-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2012_74_1_10 В процессе исследования изучено влияние лактита и лактулозы на рост пробиотических штаммов B. subtilis Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хархота М. А. Пребиотические свойства лактита и лактулозы при создании синбиотиков на основе бактерий рода Bacillus / М. А. Хархота, А. И. Осадчая, Л. В. Авдеева // Мікробіологічний журнал. - 2012. - Т. 74, № 1. - С. 52-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2012_74_1_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |