Наукова періодика України Мікробіологія і біотехнологія


Сафронова Л. А. 
Effect of the amino acids upon lytic activity of Bacillus amyloliquefaciens subsp. Plantarum strains / Л. А. Сафронова // Мікробіологія і біотехнологія. - 2015. - № 1. - С. 50-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MiB_2015_1_9
  Повний текст PDF - 1.122 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сафронова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сафронова Л. А. Effect of the amino acids upon lytic activity of Bacillus amyloliquefaciens subsp. Plantarum strains / Л. А. Сафронова // Мікробіологія і біотехнологія. - 2015. - № 1. - С. 50-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MiB_2015_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сафронова Лариса Анатоліївна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського