Наукова періодика України | Мікробіологія і біотехнологія | ||
Сафронова Л. А. Effect of the amino acids upon lytic activity of Bacillus amyloliquefaciens subsp. Plantarum strains / Л. А. Сафронова // Мікробіологія і біотехнологія. - 2015. - № 1. - С. 50-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MiB_2015_1_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сафронова Л. А. Effect of the amino acids upon lytic activity of Bacillus amyloliquefaciens subsp. Plantarum strains / Л. А. Сафронова // Мікробіологія і біотехнологія. - 2015. - № 1. - С. 50-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MiB_2015_1_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |