Гембаровський М. В. 
Вплив харчової депривації на показники пероксидного окиснення ліпідів та системи антиоксидантного захисту печінки щурів / М. В. Гембаровський, І. М. Кліщ, М. І. Марущак // Медична хімія. - 2013. - Т. 15, № 1. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Med_chim_2013_15_1_7
  Повний текст PDF - 195.58 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гембаровський М.
  • Кліщ І.
  • Марущак М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гембаровський М. В. Вплив харчової депривації на показники пероксидного окиснення ліпідів та системи антиоксидантного захисту печінки щурів / М. В. Гембаровський, І. М. Кліщ, М. І. Марущак // Медична хімія. - 2013. - Т. 15, № 1. - С. 25-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Med_chim_2013_15_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гембаровський Микола Васильович (медичні науки)
  • Кліщ Іван Миколайович (1959–) (біологічні науки)
  • Марущак Марія Іванівна (медичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського