Наукова періодика України Медицина транспорту України


Взаємозамінність продуктів при приготуванні дієтичних страв // Медицина транспорту України. - 2014. - № 2. - С. 18-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MTU_2014_2_13
  Повний текст PDF - 64.678 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Бібліографічний опис для цитування:

Взаємозамінність продуктів при приготуванні дієтичних страв // Медицина транспорту України. - 2014. - № 2. - С. 18-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MTU_2014_2_13.

  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського