Наукова періодика України | Медицина транспорту України | ||
Взаємозамінність продуктів при приготуванні дієтичних страв // Медицина транспорту України. - 2014. - № 2. - С. 18-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MTU_2014_2_13 Бібліографічний опис для цитування: Взаємозамінність продуктів при приготуванні дієтичних страв // Медицина транспорту України. - 2014. - № 2. - С. 18-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MTU_2014_2_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |