Наукова періодика України | Проблеми кріобіології і кріомедицини | ||
Лысак Ю. С. Сохранность меристем винограда в процессе низкотемпературного консервирования / Ю. С. Лысак // Проблемы криобиологии. - 2011. - Т. 21, № 2. - С. 213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2011_21_2_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лысак Ю. С. Сохранность меристем винограда в процессе низкотемпературного консервирования / Ю. С. Лысак // Проблемы криобиологии. - 2011. - Т. 21, № 2. - С. 213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2011_21_2_29. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |