Наукова періодика України Проблеми кріобіології і кріомедицини


Нардид Э. О. 
Влияние режимов замораживания на динамику водно-белковой системы сыворотки кордовой крови человека / Э. О. Нардид, Л. В. Цымбал, О. А. Нардид // Проблемы криобиологии. - 2005. - Т. 15, № 3. - С. 544. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2005_15_3_103
Исследовано влияние различных режимов замораживания на белковый спектр сыворотки кордовой крови. Установлено, что для замораживания сыворотки кордовой крови предпочтительно использовать скорость не менее 100 <$E symbol Р>C/мин, температуру хранения -80 <$E symbol Р>C и ниже. Скорости замораживания и температура хранения, реализуемые при помещении образцов в морозильные камеры бытовых холодильников, не позволяют предотвратить агрегацию белков.
  Повний текст PDF - 197.367 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нардид Э.
  • Цымбал Л.
  • Нардид О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нардид Э. О. Влияние режимов замораживания на динамику водно-белковой системы сыворотки кордовой крови человека / Э. О. Нардид, Л. В. Цымбал, О. А. Нардид // Проблемы криобиологии. - 2005. - Т. 15, № 3. - С. 544. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2005_15_3_103.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського