Наукова періодика України | Проблеми кріобіології і кріомедицини | ||
Нардид Э. О. Влияние режимов замораживания на динамику водно-белковой системы сыворотки кордовой крови человека / Э. О. Нардид, Л. В. Цымбал, О. А. Нардид // Проблемы криобиологии. - 2005. - Т. 15, № 3. - С. 544. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2005_15_3_103 Исследовано влияние различных режимов замораживания на белковый спектр сыворотки кордовой крови. Установлено, что для замораживания сыворотки кордовой крови предпочтительно использовать скорость не менее 100 <$E symbol Р>C/мин, температуру хранения -80 <$E symbol Р>C и ниже. Скорости замораживания и температура хранения, реализуемые при помещении образцов в морозильные камеры бытовых холодильников, не позволяют предотвратить агрегацию белков. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нардид Э. О. Влияние режимов замораживания на динамику водно-белковой системы сыворотки кордовой крови человека / Э. О. Нардид, Л. В. Цымбал, О. А. Нардид // Проблемы криобиологии. - 2005. - Т. 15, № 3. - С. 544. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2005_15_3_103. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |