Наукова періодика України | Проблеми кріобіології і кріомедицини | ||
Цуцаева А. А. Влияние состава защитных сред и температуры хранения на сохранность лиофилизированных дрожжей Saccharomyces cerevisiae / А. А. Цуцаева, Л. М. Балыбердина, Н. В. Павленко // Проблемы криобиологии. - 2004. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2004_1_9 Вивчено вплив тіосечовини як антиоксиданта в захисному середовищі ліофілізації на зберігання ліофілізованих культур хлібопекарських дріжджів. Присутність тіосечовини достовірно збільшує термін їх зберігання в життєздатному стані за умов температури 4 і -10 <$E symbol Р>C. За температури -25 і -75 <$E symbol Р>C кількість життєздатних клітин та їх властивості не змінювались. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Цуцаева А. А. Влияние состава защитных сред и температуры хранения на сохранность лиофилизированных дрожжей Saccharomyces cerevisiae / А. А. Цуцаева, Л. М. Балыбердина, Н. В. Павленко // Проблемы криобиологии. - 2004. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2004_1_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |