Наукова періодика України Проблеми кріобіології і кріомедицини


Цуцаева А. А. 
Влияние состава защитных сред и температуры хранения на сохранность лиофилизированных дрожжей Saccharomyces cerevisiae / А. А. Цуцаева, Л. М. Балыбердина, Н. В. Павленко // Проблемы криобиологии. - 2004. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2004_1_9
Вивчено вплив тіосечовини як антиоксиданта в захисному середовищі ліофілізації на зберігання ліофілізованих культур хлібопекарських дріжджів. Присутність тіосечовини достовірно збільшує термін їх зберігання в життєздатному стані за умов температури 4 і -10 <$E symbol Р>C. За температури -25 і -75 <$E symbol Р>C кількість життєздатних клітин та їх властивості не змінювались.
  Повний текст PDF - 347.93 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цуцаева А.
  • Балыбердина Л.
  • Павленко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цуцаева А. А. Влияние состава защитных сред и температуры хранения на сохранность лиофилизированных дрожжей Saccharomyces cerevisiae / А. А. Цуцаева, Л. М. Балыбердина, Н. В. Павленко // Проблемы криобиологии. - 2004. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/KrioBiol_2004_1_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського