Наукова періодика України Харчова промисловість


Хорунжа Т. 
Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового заліза / Т. Хорунжа, В. Пасічний, В. Рудюк, В. Гуць // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 46-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_8
  Повний текст PDF - 785.827 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хорунжа Т.
  • Пасічний В.
  • Рудюк В.
  • Гуць В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хорунжа Т. Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового заліза / Т. Хорунжа, В. Пасічний, В. Рудюк, В. Гуць // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 46-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хорунжа Тетяна Олегівна (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Гуць Віктор Степанович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського