Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Хорунжа Т. Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового заліза / Т. Хорунжа, В. Пасічний, В. Рудюк, В. Гуць // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 46-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хорунжа Т. Сосиски стерилізовані, з підвищеним вмістом гемового заліза / Т. Хорунжа, В. Пасічний, В. Рудюк, В. Гуць // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 46-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |