Наукова періодика України Харчова промисловість


Фалендиш Н. О. 
Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна / Н. О. Фалендиш, І. М. Зінченко, М. С. Блаженко // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 7-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_3
Досліджено можливість використання органічного конопляного борошна для виробництва органічного хліба з пшеничного борошна. Вивчено вплив борошна коноплі на технологічний процес, якість тіста та хліба. Встановлено, що внесення конопляного борошна на заміну пшеничному борошну в кількості 10, 15 та 20 % сприяє інтенсифікації бродіння тіста та скорочує тривалість вистоювання тістових заготовок. З'ясовано, що внесення 10 % конопляного борошна на заміну пшеничного борошна забезпечує стандартну якість хліба і сприяє його збагаченню фізіологічно-функціональними інгредієнтами: білками, жирами, клітковиною, ПНЖК, вітамінами групи В та мінеральними речовинами.
  Повний текст PDF - 227.282 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Фалендиш Н.
  • Зінченко І.
  • Блаженко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Фалендиш Н. О. Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна / Н. О. Фалендиш, І. М. Зінченко, М. С. Блаженко // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 7-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Фалендиш Наталія Олексіївна (технічні науки)
  • Зінченко Інна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського