Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Фалендиш Н. О. Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна / Н. О. Фалендиш, І. М. Зінченко, М. С. Блаженко // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 7-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_3 Досліджено можливість використання органічного конопляного борошна для виробництва органічного хліба з пшеничного борошна. Вивчено вплив борошна коноплі на технологічний процес, якість тіста та хліба. Встановлено, що внесення конопляного борошна на заміну пшеничному борошну в кількості 10, 15 та 20 % сприяє інтенсифікації бродіння тіста та скорочує тривалість вистоювання тістових заготовок. З'ясовано, що внесення 10 % конопляного борошна на заміну пшеничного борошна забезпечує стандартну якість хліба і сприяє його збагаченню фізіологічно-функціональними інгредієнтами: білками, жирами, клітковиною, ПНЖК, вітамінами групи В та мінеральними речовинами. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Фалендиш Н. О. Особливості виробництва органічного хліба з використанням конопляного борошна / Н. О. Фалендиш, І. М. Зінченко, М. С. Блаженко // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 7-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |