Наукова періодика України Харчова промисловість


Кружилко О. Є. 
Теоретичні основи та інформаційне забезпечення оцінювання виробничого ризику / О. Є. Кружилко, І. М. Ткалич, А. О. Сірик, О. І. Полукаров // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 124-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_18
Викладено результати аналізу існуючих підходів до планування заходів, що базуються переважно на обробленні статистичних даних. Наведено приклад використання даних про виробничий травматизм на підприємствах харчової промисловості та переробки сільськогосподарських продуктів для обгрунтування плану заходів. Запропоновано теоретичні основи оцінювання виробничих ризиків, використання яких дасть змогу провести обгрунтоване планування профілактичних заходів. Відзначено необхідність створення та використання інформаційних систем для інформаційного забезпечення процесу оцінки виробничого ризику.
  Повний текст PDF - 990.473 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кружилко О.
  • Ткалич І.
  • Сірик А.
  • Полукаров О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кружилко О. Є. Теоретичні основи та інформаційне забезпечення оцінювання виробничого ризику / О. Є. Кружилко, І. М. Ткалич, А. О. Сірик, О. І. Полукаров // Харчова промисловість. - 2019. - № 25. - С. 124-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2019_25_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кружилко Олег Євгенович (технічні науки)
  • Ткалич Ірина Миколаївна (технічні науки)
  • Сірик Аліна Олегівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського