Наукова періодика України Харчова промисловість


Дорохович В. В. 
Одержання безглютенових вафельних листів з гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення / В. В. Дорохович, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_9
Запропоновано спосіб одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна за допомогою використання енергії мікрохвильового випромінювання. Експериментально доведено, що застосування такого способу дає можливість економити електроенергію при термообробці та сприяє отриманню вафельних листів з необхідними органолептичними і структурними показниками.
  Повний текст PDF - 478.416 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохович В.
  • Літвинчук С.
  • Носенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів з гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення / В. В. Дорохович, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Вікторія Віталіївна (технічні науки)
  • Літвинчук Світлана Іванівна (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського