Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів з гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення / В. В. Дорохович, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_9 Запропоновано спосіб одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна за допомогою використання енергії мікрохвильового випромінювання. Експериментально доведено, що застосування такого способу дає можливість економити електроенергію при термообробці та сприяє отриманню вафельних листів з необхідними органолептичними і структурними показниками. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дорохович В. В. Одержання безглютенових вафельних листів з гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення / В. В. Дорохович, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 48-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |