Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Сімахіна Г. О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації / Г. О. Сімахіна, С. В. Камінська, Т. А. Мартиненко // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_4 Теоретично обгрунтовано, експериментально підтверджено доцільність поєднаного використання низьких температур і спеціально підібраних кріопротекторів при отриманні й тривалому зберіганні плодових напівфабрикатів без погіршення їхніх органолептичних та якісних показників. Критерій такої оцінки - ступінь кріоушкоджень структури біооб'єктів, непрямим свідченням якого є величина втрат клітинного соку плодів вишні різних помологічних сортів після заморожування, зберігання, дефростації. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сімахіна Г. О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації / Г. О. Сімахіна, С. В. Камінська, Т. А. Мартиненко // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |