Наукова періодика України Харчова промисловість


Сімахіна Г. О. 
Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації / Г. О. Сімахіна, С. В. Камінська, Т. А. Мартиненко // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_4
Теоретично обгрунтовано, експериментально підтверджено доцільність поєднаного використання низьких температур і спеціально підібраних кріопротекторів при отриманні й тривалому зберіганні плодових напівфабрикатів без погіршення їхніх органолептичних та якісних показників. Критерій такої оцінки - ступінь кріоушкоджень структури біооб'єктів, непрямим свідченням якого є величина втрат клітинного соку плодів вишні різних помологічних сортів після заморожування, зберігання, дефростації.
  Повний текст PDF - 538.17 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.
  • Камінська С.
  • Мартиненко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. О. Оцінка втрат клітинного соку та зміни органолептичних показників заморожених плодів при тривалому зберіганні і дефростації / Г. О. Сімахіна, С. В. Камінська, Т. А. Мартиненко // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 13-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  • Камінська Світлана Владиславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського