Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Пасічний В. М. Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. І. Маринін, Р. С. Святненко, А. М. Гередчук // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 88-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пасічний В. М. Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. І. Маринін, Р. С. Святненко, А. М. Гередчук // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 88-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |