Наукова періодика України Харчова промисловість


Пасічний В. М. 
Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. І. Маринін, Р. С. Святненко, А. М. Гередчук // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 88-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_15
  Повний текст PDF - 459.444 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пасічний В.
  • Храпачов О.
  • Маринін А.
  • Святненко Р.
  • Гередчук А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пасічний В. М. Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього / В. М. Пасічний, О. В. Храпачов, А. І. Маринін, Р. С. Святненко, А. М. Гередчук // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 88-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Храпачов Олег Вікторович (технічні науки)
  • Маринін Андрій Іванович (технічні науки)
  • Святненко Роман Сергійович (технічні науки)
  • Гередчук Аліна Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського