Наукова періодика України Харчова промисловість


Дударєв І. М. 
Моделювання процесу змішування сипких матеріалів у гравітаційному змішувачі / І. М. Дударєв // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_12
Запропонована конструкція гравітаційного змішувача сипких матеріалів, в якому процес змішування сипких матеріалів відбувається без енерговитрат. Здійснене моделювання процесу змішування чотирьох сипких матеріалів у запропонованій конструкції змішувача із використанням математичного апарата, що розроблений для марковського випадкового процесу, дало змогу обгрунтувати конструктивні параметри змішувача, за яких буде забезпечено високу якість суміші. Моделювання процесу змішування проведено на основі аналізу можливих випадків переміщення частинок сипких матеріалів робочими поверхнями гравітаційного змішувача, що надало можливість побудувати графи можливих станів частинок чотирьох компонентів під час їх руху секціями змішувача. Розроблена математичне модель процесу змішування сипких матеріалів може бути застосована і для інших конструкцій гравітаційних змішувачів або іншої кількості сипких матеріалів.
  Повний текст PDF - 1.109 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дударєв І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дударєв І. М. Моделювання процесу змішування сипких матеріалів у гравітаційному змішувачі / І. М. Дударєв // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дударєв Ігор Миколайович (1980–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського