Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Бабанов І. Г. Перспективи способу жарення кулінарних виробів з електроконтактним тепловим впливом / І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Михайлова // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_11 Описано переваги комбінованого способу жарення кулінарних виробів із застосуванням електроконтактного нагрівання у комбінованому режимі з поверхневим та інфрачервоним нагріванням. Наведено результати експериментальних досліджень способу. Обгрунтовано перспективність способу, що полягає у багатьох перевагах, а також різноманітності можливих варіантів здійснення відповідних процесів залежно від виду продукції та потрібного ефекту. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бабанов І. Г. Перспективи способу жарення кулінарних виробів з електроконтактним тепловим впливом / І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Михайлова // Харчова промисловість. - 2018. - № 23. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2018_23_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |