Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Сінат-Радченко Д. Є. Теплофізичні властивості розчинів nacl і cacl2 за кріоскопічної температури / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков, К. М. Осадча // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_3 Розглянуто властивості розчинів NaCl і CaCl Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сінат-Радченко Д. Є. Теплофізичні властивості розчинів nacl і cacl2 за кріоскопічної температури / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков, К. М. Осадча // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |