Наукова періодика України Харчова промисловість


Сінат-Радченко Д. Є. 
Теплофізичні властивості розчинів nacl і cacl2 за кріоскопічної температури / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков, К. М. Осадча // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_3
Розглянуто властивості розчинів NaCl і CaCl2 як холодоносіїв. Запропоновано розрахункові формули оціненої точності для основних теплофізичних властивостей цих розчинів при кріоскопічній температурі, що зумовлена масовою концентрацією солі у розчині. Встановлено, що похибка даних, розрахованих за запропонованими формулами, порівняно з табличними не перевищує 5 %. Описано сучасні системи охолодження на основі розчинів солей.
  Повний текст PDF - 404.32 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сінат-Радченко Д.
  • Масліков М.
  • Масліков М.
  • Осадча К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сінат-Радченко Д. Є. Теплофізичні властивості розчинів nacl і cacl2 за кріоскопічної температури / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков, К. М. Осадча // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Масліков Максим Михайлович (технічні науки)
  • Масліков Михайло Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського