Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Кишенько В. Д. Реалізація сценаріїв керування технологічними процесами хлібопекарського виробництва / В. Д. Кишенько, Б. М. Гончаренко, О. П. Лобок // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 161-166 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_25 Розглянуто зміст і приклади сценаріїв абстрактного (А-) та структурного (С) керування та їхню реалізацію. Вхідні та вихідні змінні процесів представлено у вигляді нечітких величин [1]. Сформовано графічне зображення А- та С-сценаріїв керування. Рекомендоване використання при автоматизації хлібопекарського виробництва сценаріїв та алгоритмів керування із застосуванням інтелектуальних механізмів сприятиме підвищенню продуктивності, зменшенню питомих втрат і витрат ресурсів та сировини, поліпшенню якості продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кишенько В. Д. Реалізація сценаріїв керування технологічними процесами хлібопекарського виробництва / В. Д. Кишенько, Б. М. Гончаренко, О. П. Лобок // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 161-166 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |