Наукова періодика України Харчова промисловість


Устименко І. М. 
Розроблення нового виду кисломолочного продукту комбінованого складу / І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 93-99 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_16
Науково обгрунтовано склад кисломолочного білково-жирового продукту. Розроблено рецептури продуктів десертного призначення з функціонально-технологічними натуральними компонентами. Розроблений харчовий продукт відповідає всім нормативним вимогам за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
  Повний текст PDF - 1.45 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Устименко І.
  • Поліщук Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Устименко І. М. Розроблення нового виду кисломолочного продукту комбінованого складу / І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 93-99 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Устименко Ігор Миколайович (технічні науки)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського