Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Устименко І. М. Розроблення нового виду кисломолочного продукту комбінованого складу / І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 93-99 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_16 Науково обгрунтовано склад кисломолочного білково-жирового продукту. Розроблено рецептури продуктів десертного призначення з функціонально-технологічними натуральними компонентами. Розроблений харчовий продукт відповідає всім нормативним вимогам за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Устименко І. М. Розроблення нового виду кисломолочного продукту комбінованого складу / І. М. Устименко, Г. Є. Поліщук // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 93-99 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |