Наукова періодика України Харчова промисловість


Старовойтова С. О. 
Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи продуктів функціонального харчування та бактеріотерапевтичних препаратів / С. О. Старовойтова // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 86-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_15
Розглянуто види і джерела виділення танінів. Проаналізовано шляхи біодеградації основних видів танінів і ферменти, що беруть участь в процесах їх розкладу. Показано можливе використання і значення танінів у різних галузях промисловості, особливо в харчовій і фармацевтичній. Висвітлено перспективи застосування пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи фармацевтичних препаратів - пробіотиків і продуктів функціонального харчування.
  Повний текст PDF - 506.334 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Старовойтова С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Старовойтова С. О. Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи продуктів функціонального харчування та бактеріотерапевтичних препаратів / С. О. Старовойтова // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 86-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського