Наукова періодика України Харчова промисловість


Арсеньєва Л. Ю. 
Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів / Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Мельниченко // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_11
Проведено газохроматографічний аналіз жирнокислотного складу різних видів жирів, які використовуються у виробництві кондитерських і хлібобулочних виробів. Визначено зміни жиру, що відбуваються під час термічного оброблення. Ідентифіковано олії, які використовувались для приготування жирів, взятих для дослідження (кокосова, арахісова, соєва та соняшникова). Удосконалено методику вилучення жиру з готового продукту. Досліджено зміни жирнокислотного складу, які відбуваються після термічного оброблення.
  Повний текст PDF - 398.579 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Арсеньєва Л.
  • Мельниченко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Арсеньєва Л. Ю. Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів / Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Мельниченко // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Арсеньєва Лариса Юріївна (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського