Наукова періодика України Харчова промисловість


Пасічний В. М. 
Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки / В. М. Пасічний, Н. В. Божко, І. С. Шалда // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_10
Розроблено м'ясомісткі січені напівфабрикати. Наведено оцінку можливості використання м'яса качки та м'яса індика механічного обвалювання у рецептурах м'ясомістких січених напівфабрикатів. Досліджено зміни харчової цінності розроблених рецептур. Доведено покращання функціонально-технологічних властивостей дослідних фаршів на основі використання м'яса качки та м'яса індика механічного обвалювання.
  Повний текст PDF - 1.244 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пасічний В.
  • Божко Н.
  • Шалда І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пасічний В. М. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки / В. М. Пасічний, Н. В. Божко, І. С. Шалда // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського