Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Пасічний В. М. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки / В. М. Пасічний, Н. В. Божко, І. С. Шалда // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_10 Розроблено м'ясомісткі січені напівфабрикати. Наведено оцінку можливості використання м'яса качки та м'яса індика механічного обвалювання у рецептурах м'ясомістких січених напівфабрикатів. Досліджено зміни харчової цінності розроблених рецептур. Доведено покращання функціонально-технологічних властивостей дослідних фаршів на основі використання м'яса качки та м'яса індика механічного обвалювання. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пасічний В. М. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки / В. М. Пасічний, Н. В. Божко, І. С. Шалда // Харчова промисловість. - 2016. - № 20. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_20_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |