Наукова періодика України Харчова промисловість


Сімахіна Г. О. 
Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_7
Проведено огляд доступних літературних даних та аналіз результатів власних експериментальних досліджень хімічного складу дикорослих ягід Viburnum opulus, Oxycoccus palustris, Rubus idaens, Ribes nigrum, Vaccinium myrtillus для визначення найбільш перспективних напрямів подальшого вивчення представників даних видів і їх використання у харчових технологіях, зокрема при виробництві харчових продуктів для спецконтингентів.Проведено огляд доступних літературних даних та аналіз результатів власних експериментальних досліджень хімічного складу дикорослих ягід Viburnum opulus, Oxycoccus palustris, Rubus idaens, Ribes nigrum, Vaccinium myrtillus для визначення найбільш перспективних напрямів подальшого вивчення представників даних видів і їх використання у харчових технологіях, зокрема при виробництві харчових продуктів для спецконтингентів.
  Повний текст PDF - 1.034 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сімахіна Г.
  • Халапсіна С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сімахіна Г. О. Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімахіна Галина Олександрівна (технічні науки)
  • Халапсіна Світлана Владиславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського