Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Пенкіна Н. М. Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю / Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар, О. В. Нєміріч // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_5 Доведено доцільність використання різних видів екстрагентів для максимального вилучення антиоксидантів із рослинної сировини. Розглянуто органолептичні показники екстрактів із застосуванням різних екстрагентів. Викладено результати визначення антиоксидантної здатності в екстрактах із шишок хмелю сухого, хвої сосни звичайної, хвої ялівцю звичайного за допомогою кулонометричного методу.Доведено доцільність використання різних видів екстрагентів для максимального вилучення антиоксидантів із рослинної сировини. Розглянуто органолептичні показники екстрактів із застосуванням різних екстрагентів. Викладено результати визначення антиоксидантної здатності в екстрактах із шишок хмелю сухого, хвої сосни звичайної, хвої ялівцю звичайного за допомогою кулонометричного методу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пенкіна Н. М. Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю / Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар, О. В. Нєміріч // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |