Наукова періодика України Харчова промисловість


Пенкіна Н. М. 
Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю / Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар, О. В. Нєміріч // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_5
Доведено доцільність використання різних видів екстрагентів для максимального вилучення антиоксидантів із рослинної сировини. Розглянуто органолептичні показники екстрактів із застосуванням різних екстрагентів. Викладено результати визначення антиоксидантної здатності в екстрактах із шишок хмелю сухого, хвої сосни звичайної, хвої ялівцю звичайного за допомогою кулонометричного методу.Доведено доцільність використання різних видів екстрагентів для максимального вилучення антиоксидантів із рослинної сировини. Розглянуто органолептичні показники екстрактів із застосуванням різних екстрагентів. Викладено результати визначення антиоксидантної здатності в екстрактах із шишок хмелю сухого, хвої сосни звичайної, хвої ялівцю звичайного за допомогою кулонометричного методу.
  Повний текст PDF - 743.098 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пенкіна Н.
  • Татар Л.
  • Нєміріч О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пенкіна Н. М. Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю / Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар, О. В. Нєміріч // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 15-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пенкіна Наталія Михайлівна (технічні науки)
  • Татар Лариса Василівна (технічні науки)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського