Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Жужукіна Н. І. Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств / Н. І. Жужукіна // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 136-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_26 Розглянуто сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств. Визначено умови поліпшення завантаження потужностей підприємств.Розглянуто сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств. Визначено умови поліпшення завантаження потужностей підприємств. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жужукіна Н. І. Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств / Н. І. Жужукіна // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 136-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_26. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |