Наукова періодика України Харчова промисловість


Радзієвська І. Г. 
Визначення ступеня окиснення пальмової олії спектроскопічним методом / І. Г. Радзієвська, С. О. Леник, П. В. Максимкін // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_13
Спектральні методи аналізу є одними з найбільш ефективних способів дослідження будови і контролю складу речовини. Розроблено експресну методику визначення ступеня окиснення пальмової олії за величиною пероксидного числа в широкому діапазоні значень. Використання запропонованої методики дозволяє скоротити до мінімуму час аналізу якості жирових продуктів при збереженні необхідної точності результатів аналізу.Спектральні методи аналізу є одними з найбільш ефективних способів дослідження будови і контролю складу речовини. Розроблено експресну методику визначення ступеня окиснення пальмової олії за величиною пероксидного числа в широкому діапазоні значень. Використання запропонованої методики дозволяє скоротити до мінімуму час аналізу якості жирових продуктів при збереженні необхідної точності результатів аналізу.
  Повний текст PDF - 649.011 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Радзієвська І.
  • Леник С.
  • Максимкін П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Радзієвська І. Г. Визначення ступеня окиснення пальмової олії спектроскопічним методом / І. Г. Радзієвська, С. О. Леник, П. В. Максимкін // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Радзієвська Ірина Гіронтіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського