Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Радзієвська І. Г. Визначення ступеня окиснення пальмової олії спектроскопічним методом / І. Г. Радзієвська, С. О. Леник, П. В. Максимкін // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_13 Спектральні методи аналізу є одними з найбільш ефективних способів дослідження будови і контролю складу речовини. Розроблено експресну методику визначення ступеня окиснення пальмової олії за величиною пероксидного числа в широкому діапазоні значень. Використання запропонованої методики дозволяє скоротити до мінімуму час аналізу якості жирових продуктів при збереженні необхідної точності результатів аналізу.Спектральні методи аналізу є одними з найбільш ефективних способів дослідження будови і контролю складу речовини. Розроблено експресну методику визначення ступеня окиснення пальмової олії за величиною пероксидного числа в широкому діапазоні значень. Використання запропонованої методики дозволяє скоротити до мінімуму час аналізу якості жирових продуктів при збереженні необхідної точності результатів аналізу. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Радзієвська І. Г. Визначення ступеня окиснення пальмової олії спектроскопічним методом / І. Г. Радзієвська, С. О. Леник, П. В. Максимкін // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 57-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2016_19_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |