Наукова періодика України Харчова промисловість


Згурський А. В. 
Використання продуктів перероблення гарбуза при виробництві молочного морозива / А. В. Згурський // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_7
  Повний текст PDF - 1.18 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Згурський А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Згурський А. В. Використання продуктів перероблення гарбуза при виробництві молочного морозива / А. В. Згурський // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Згурський Андрій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського