Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Згурський А. В. Використання продуктів перероблення гарбуза при виробництві молочного морозива / А. В. Згурський // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Згурський А. В. Використання продуктів перероблення гарбуза при виробництві молочного морозива / А. В. Згурський // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |