Наукова періодика України Харчова промисловість


Савенко І. В. 
Вплив умов культивування на антимікробні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 / І. В. Савенко, Д. В. Андрейко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_5
  Повний текст PDF - 1.105 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Савенко І.
  • Андрейко Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Савенко І. В. Вплив умов культивування на антимікробні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 / І. В. Савенко, Д. В. Андрейко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського