Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Савенко І. В. Вплив умов культивування на антимікробні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 / І. В. Савенко, Д. В. Андрейко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Савенко І. В. Вплив умов культивування на антимікробні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 / І. В. Савенко, Д. В. Андрейко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 14-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |