Наукова періодика України Харчова промисловість


Менчинська А. А. 
Біологічна цінність білків ікри мойви та сазану / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_3
  Повний текст PDF - 782.553 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Менчинська А.
  • Лебська Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Менчинська А. А. Біологічна цінність білків ікри мойви та сазану / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Менчинська Аліна Анатоліївна (технічні науки)
  • Лебська Тетяна Костянтинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського