Наукова періодика України Харчова промисловість


Дудкіна О. О. 
Технологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Ю. М. Ткачук, Т. І. Іщенко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 102-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_22
  Повний текст PDF - 1.083 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дудкіна О.
  • Гавриш А.
  • Нєміріч О.
  • Ткачук Ю.
  • Іщенко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дудкіна О. О. Технологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Ю. М. Ткачук, Т. І. Іщенко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 102-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Ткачук Юлія Миколаївна (технічні науки)
  • Ткачук Юрій Михайлович (технічні науки)
  • Іщенко Тетяна Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського