Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Дудкіна О. О. Технологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Ю. М. Ткачук, Т. І. Іщенко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 102-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дудкіна О. О. Технологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Ю. М. Ткачук, Т. І. Іщенко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 102-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |