Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Семешко О. Я. Визначення впливу високоенергетичної дискретної обробки на якісні показники вовняного жиру / О. Я. Семешко, О. М. Куник, Ю. Г. Сарібєкова // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 68-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Семешко О. Я. Визначення впливу високоенергетичної дискретної обробки на якісні показники вовняного жиру / О. Я. Семешко, О. М. Куник, Ю. Г. Сарібєкова // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 68-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |