Наукова періодика України Харчова промисловість


Семешко О. Я. 
Визначення впливу високоенергетичної дискретної обробки на якісні показники вовняного жиру / О. Я. Семешко, О. М. Куник, Ю. Г. Сарібєкова // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 68-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_16
  Повний текст PDF - 1.071 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Семешко О.
  • Куник О.
  • Сарібєкова Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Семешко О. Я. Визначення впливу високоенергетичної дискретної обробки на якісні показники вовняного жиру / О. Я. Семешко, О. М. Куник, Ю. Г. Сарібєкова // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 68-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Семешко Ольга Яківна (технічні науки)
  • Куник Олександра Миколаївна (1987–) (технічні науки)
  • Сарібєкова Юлія Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського