Наукова періодика України Харчова промисловість


Пешук Л. В. 
Інноваційний м’ясний продукт / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_15
  Повний текст PDF - 603.546 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.
  • Гащук О.
  • Москалюк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. В. Інноваційний м’ясний продукт / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 64-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гащук Олександра Ізидорівна (технічні науки)
  • Москалюк Оксана Євгеніївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського