Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Гонта І. А. Феноменологічні підходи в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження / І. А. Гонта, І. Ф. Максименко, С. М. Мироненко // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гонта І. А. Феноменологічні підходи в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження / І. А. Гонта, І. Ф. Максименко, С. М. Мироненко // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |