Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Мироненко С. М. Особливості процесів пророщування ячменю / С. М. Мироненко, С. А. Бут, О. О. Бойко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 110-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мироненко С. М. Особливості процесів пророщування ячменю / С. М. Мироненко, С. А. Бут, О. О. Бойко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 110-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |